A termék sikeresen a kosárba került!

Kosár megtekintése
Vásárlás folytatása

Szolgáltatásaink

Elsődleges célunknak tekintjük, hogy vásárlóink széles termékválasztékkal, jó minőségű termékekkel, elérhető árakkal és segítőkész szakemberekkel találkozzanak üzleteinkben.

Kollekciónk összeállításánál figyelembe vesszük, hogy minden lakberendezési stílushoz találjanak ügyfeleink megfelelő lakástextilt, karnisokat és egyéb kiegészítőket. A hagyományos stílust kedvelők és a modern enteriőrt előtérbe helyezők is érdekes és izgalmas variációk közül választhatnak. Az alap kollekciónkon kívül mindig találhatnak nálunk akciós termékeket is!

A Függöny Center üzleteiben szakképzett kollégáink állnak az érdeklődők rendelkezésére, vásárlóink kérésére, előre egyeztetett időpontban helyszíni felméréssel is segítünk a legmegfelelőbb megoldás megtalálásában.

  • Az üzletben nehezen felidézhető otthonunk pontos színvilága.
  • Nehéz dönteni a gazdag függöny és lakástextil kínálatból, mert olyan sok gyönyörű dolog van, de nem minden illik otthonunkba!
  • A helyszíni felmérés alkalmával a szakembereink, ügyfeleink számára megoldhatatlannak tűnő problémákra adnak megoldást, Különleges formájú ablakok függönyözésénél, speciális ismeretekre van szükség, ennek hiányában rossz függöny és karnis megoldások születhetnek. Vásárlóink igénye szerint végzünk teljes körű kivitelezést is, ami magában foglalja a karnisok felszerelését és a függönyök felrakását is.
  • Vállaljuk ágytakarók, falvédők, díszpárnák készítését. Valamint konyhai vagy kerti ülőpárnák és terítők varrását is.

Üzleteink minden esetben autóval is könnyen megközelíthetőek, a parkolás díjtalan.
Debreceni üzletünkben bankkártyás fizetés is lehetséges.

Remélhetőleg felkeltettük érdeklődését, illetve ha kérdése van, forduljon munkatársainkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésére.